Kasvimaan perustaminen

Kasvimaan perustamisessa täytyy muistaa oikean paikan valinta, maanparannus, kalkitseminen ja lannoitus. Kalkitseminen on tärkeää, sillä suomessa maa on yleensä liian hapanta. Kasvimaan kasvit viihtyvät maassa, jonka pH on 6-7. Paikaksi kannattaa valita valoisa ja lämmin alue. Aurinko parantaa kasvien makua ja kohottaa niiden vitamiinipitoisuutta.

Lämpimällä säällä tuuli kuivattaa maan nopeasti ja viileä tuuli jäähdyttää maan, joten tuulelta suojattu paikka tärkeä. Maan laatua voi aina parantaa mullallaturpeella ja hiekalla, mutta aurinkoisuuteen tai lämpimyyteen ei voi vaikuttaa. Paras paikka on etelään viettävä loiva rinne. Kasvimaalla sato pysyy puhtaampana kun laittaa kuoriketta kasvien juurelle estämään satoa multaantumasta. 

Yhteystiedot

Tilaukset, tiedustelut, toimisto
0400 526 623

Laskutus
0400 789 490

Jari Lehtovaara 0500 526 623
Soraliike Lehtovaara Oy
Uitontie 10, 21500 Piikkiö
 
myynti@soraliikelehtovaara.fi
soraliikelehtovaara.fi
Maa-aines siististi pihalle suursäkissä. 1000 kg suursäkkikkien toimitus kuormausnosturilla. Kuormausnosturit mahdollistavat kuormien nopean siirtelyn vaativissakin maasto-olosuhteissa.
Maa-aineksen toimitus kuorma-autolla. Tarvittaessa myös toimitus täydellä kasettikuormalla. Täysi kasettikuorma; vetoauto + perävaunu on 26-32 m3 maa-aineksesta riippuen.
Vuokraa jarrullinen sähkökippiperäkärry tai hae omalla peräkärryllä. Kippikärryllä kuorman purku kotipihalla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Iso kippiperäkärry max. 1,5 t maa-ainesta.
Pieni kippiperäkärry, max. 1,0 t maa-ainesta.

Jätä hintatiedustelu

m3
CAPTCHA
Tällä testillä varmistamme, ettet ole robotti