Hiekka

Tarjontaamme kuuluu laaja valikoima erilaisia hiekkoja eri tarkoituksiin:

  • Leikkihiekka
  • Turvahiekka

Leikkihiekka on hienoksi seulottua hiekkaa ja sen laatu on olennainen osa onnistuneita pihaleikkejä. Hyvä leikkihiekka muovautuu helposti ja pysyy kasassa. Hiekkakakut, hiekkalinnat, autoradat ja monet muut leikit sujuvat hymyssä suin kun hiekkalaatikossa on kunnon ainekset. Leikkihiekkaa voi käyttää myös pihalaattojen asennukseen.

Turvahiekka on seulottua hiekkaa, jota käytetään lasten leikkipaikoilla pehmentämään alastuloja. Turvahiekkaa on käytettävä esimerkiksi keinujen ja leikkitelineiden alustana.Turvahiekasta puuttuu kaikkein hienojakoisin maa-aines, näin turvahiekka ei tiivisty kovaksi.

Yhteystiedot

Tilaukset, tiedustelut, toimisto
0400 526 623

Laskutus
0400 789 490

Jari Lehtovaara 0500 526 623
Soraliike Lehtovaara Oy
Uitontie 10, 21500 Piikkiö
 
myynti@soraliikelehtovaara.fi
soraliikelehtovaara.fi
Maa-aines siististi pihalle suursäkissä. 1000 kg suursäkkikkien toimitus kuormausnosturilla. Kuormausnosturit mahdollistavat kuormien nopean siirtelyn vaativissakin maasto-olosuhteissa.
Maa-aineksen toimitus kuorma-autolla. Tarvittaessa myös toimitus täydellä kasettikuormalla. Täysi kasettikuorma; vetoauto + perävaunu on 26-32 m3 maa-aineksesta riippuen.
Vuokraa jarrullinen sähkökippiperäkärry tai hae omalla peräkärryllä. Kippikärryllä kuorman purku kotipihalla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Iso kippiperäkärry max. 1,5 t maa-ainesta.
Pieni kippiperäkärry, max. 1,0 t maa-ainesta.

Jätä hintatiedustelu

m3
CAPTCHA
Tällä testillä varmistamme, ettet ole robotti