Kuorike

Tarjontaamme kuuluu:

  • Kuorike mänty/kuusi (tumma)

Kuorike soveltuu istutusten, kasvimaan ja polkujen katteeksi. Kuorike pidättää kosteutta maassa, ja vaikeuttaa rikkakasvien kasvua ja estää niiden taimettumista. Kuoriketta kannattaa käyttää muun muassa monivuotisten kasvien alustoilla. Sitä laitetaan noin 5 sentin kerros eli noin 50 litraa/m². Kuorike sopii muun muassa pensas- ja havurivistöjen tai -ryhmien juurelle sellaisenaan tai värillisen koristekatteen alle.

Muista poistaa rikkakasvit, lisätä uutta multaa ja lannoittaa maa ennen kuorikekerroksen asettamista. Kuorikekerros pysyy paremmin siistinä rikkaruohoista eikä sekoitu mullan kanssa, jos ennen kuoriketta maahan laittaa suodatinkankaan tai juuriesteen. Alue on helppo pitää siistinä lisäämällä keväisin uutta katetta vanhan päälle.

Yhteystiedot

Tilaukset, tiedustelut, toimisto
0400 526 623

Laskutus
0400 789 490

Jari Lehtovaara 0500 526 623
Soraliike Lehtovaara Oy
Uitontie 10, 21500 Piikkiö
 
myynti@soraliikelehtovaara.fi
soraliikelehtovaara.fi
Maa-aines siististi pihalle suursäkissä. 1000 kg suursäkkikkien toimitus kuormausnosturilla. Kuormausnosturit mahdollistavat kuormien nopean siirtelyn vaativissakin maasto-olosuhteissa.
Maa-aineksen toimitus kuorma-autolla. Tarvittaessa myös toimitus täydellä kasettikuormalla. Täysi kasettikuorma; vetoauto + perävaunu on 26-32 m3 maa-aineksesta riippuen.
Vuokraa jarrullinen sähkökippiperäkärry tai hae omalla peräkärryllä. Kippikärryllä kuorman purku kotipihalla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Iso kippiperäkärry max. 1,5 t maa-ainesta.
Pieni kippiperäkärry, max. 1,0 t maa-ainesta.

Jätä hintatiedustelu

m3
CAPTCHA
Tällä testillä varmistamme, ettet ole robotti