Multa

Kukoistavien puutarhojen, elinvoimaisten vihannespalstojen ja vehreiden nurmikenttien salaisuus löytyy useinmiten aivan jalanjuuresta - ravinnepitoisesta ja kuohkeasta puutarhamullasta nimittäin!

Meiltä voit tilata ensiluokkaista lannoitettua multaa aivan kotiovelle. Toimitamme puutarhan salaisuuden kuorma-autolla, peräkärryillä tai vaikkapa 750 litran suursäkeissä kotipihallesi - aivan tarpeittesi mukaan.

Jos haluat, voit tulla myös itse noutamaan multaa isolla tai pienellä peräkärryllä. Ja tarvittaessa saat peräkärryt meiltä myös vuokralle!

Multa soveltuu kaikille puutarhan kasveille, kuten istutuksiin, kukkapenkkeihin, kasvimaalle ja nurmikolle. Happaman maan (pH noin 5) kasveja, eli vähäkalkkisessa maassa viihtyviä kasveja, istutettaessa kannattaa mullan joukkoon lisätä turvetta. Happaman maan kasveja ovat muun muassa alppiruusut, atsaleat, hortensiat, pensasmustikat, jaloangervot ja havukasvit.

Mullan määrän saat helposti laskettua näin:
Pinta-ala x multakerroksen paksuus x irtokerroin 1,3 = tarvittava multamäärä

Esim. Jos 100 m2:n alueelle pitäisi laittta multaa 20 cm kauttaaltaan, niin tarvittava multamäärä on 100 m2 x 0,20 m x 1,3 = 26 m3 (täysi kasettikuorma; vetoauto+perävaunu on 30 m3)

Yhteystiedot

Tilaukset, tiedustelut, toimisto
0400 526 623

Laskutus
0400 789 490

Jari Lehtovaara 0500 526 623
Soraliike Lehtovaara Oy
Uitontie 10, 21500 Piikkiö
 
myynti@soraliikelehtovaara.fi
soraliikelehtovaara.fi
Maa-aines siististi pihalle suursäkissä. 1000 kg suursäkkikkien toimitus kuormausnosturilla. Kuormausnosturit mahdollistavat kuormien nopean siirtelyn vaativissakin maasto-olosuhteissa.
Maa-aineksen toimitus kuorma-autolla. Tarvittaessa myös toimitus täydellä kasettikuormalla. Täysi kasettikuorma; vetoauto + perävaunu on 26-32 m3 maa-aineksesta riippuen.
Vuokraa jarrullinen sähkökippiperäkärry tai hae omalla peräkärryllä. Kippikärryllä kuorman purku kotipihalla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Iso kippiperäkärry max. 1,5 t maa-ainesta.
Pieni kippiperäkärry, max. 1,0 t maa-ainesta.

Jätä hintatiedustelu

m3
CAPTCHA
Tällä testillä varmistamme, ettet ole robotti