Turve

Sopii mullan sekaan sekoitettavaksi. Pitää mullan happamana sekä sitoo hyvin ravinteita ja vettä. Turvetta voidaan käyttää maan parannukseen ja se kuohkeuttaa pihamaan penkkejä ja kasvimaata. Turve sopii myös kompostin seosaineeksi edistämään kompostoinnin olosuhteita, sitomaan hajua ja parantamaan lopputuotteen laatua.

Kalkitsematon ja lannoittamaton turve on hapanta (pH noin 5), sitä kannattaa lisätä varsinkin jos istuttaa alppiruusuja, atsaleoita, jaloangervoja, havukasveja, pensasmustikoita tai hortensioita. Erityisen käyttökelpoista turve on voimaperäisessä kasvinviljelyssä, kuten perunan, juurikkaiden, avomaanvihannesten ja marjojen viljelyssä.

Yhteystiedot

Tilaukset, tiedustelut, toimisto
0400 526 623

Laskutus
0400 789 490

Jari Lehtovaara 0500 526 623
Soraliike Lehtovaara Oy
Uitontie 10, 21500 Piikkiö
 
myynti@soraliikelehtovaara.fi
soraliikelehtovaara.fi
Maa-aines siististi pihalle suursäkissä. 1000 kg suursäkkikkien toimitus kuormausnosturilla. Kuormausnosturit mahdollistavat kuormien nopean siirtelyn vaativissakin maasto-olosuhteissa.
Maa-aineksen toimitus kuorma-autolla. Tarvittaessa myös toimitus täydellä kasettikuormalla. Täysi kasettikuorma; vetoauto + perävaunu on 26-32 m3 maa-aineksesta riippuen.
Vuokraa jarrullinen sähkökippiperäkärry tai hae omalla peräkärryllä. Kippikärryllä kuorman purku kotipihalla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Iso kippiperäkärry max. 1,5 t maa-ainesta.
Pieni kippiperäkärry, max. 1,0 t maa-ainesta.

Jätä hintatiedustelu

m3
CAPTCHA
Tällä testillä varmistamme, ettet ole robotti